Različna cepiva, zdravila, obsevanja in druge najrazlinejše metode vam lahko predpiše samo zdravnik. Vi seveda zaupate zdravniku, vendar kaj, če se zdravnik ne zanaša več na svoje znanje ali vsaj zdravo kmečko pamet, ampak slepo zaupa prodajnemu predstavniku velikih farmacevtskih podjetij? Te pa že dolgo vemo, da jih zanima samo prodaja in njihov dobiček. Nekaj s to kombinatoriko ni v redu.

So cepiva res dobro preverjena, preden jih pošljejo na trg?

Zakaj morajo farmacevtska podjetja vlagati milijone v izvensodne poravnave, da ne rečemo milijarde za lobiranje, če njihova zdravila in cepiva delujejo?

TopPharmaLobby_Q1-2012

Vir: Indiegogo.com

Zakaj si ljudje še vedno zatiskajo oči nad uporabo gensko spremenjenih organizmov, ko pa obstaja nešteto dokazanih študij in primerov o veliki korelaciji med vpeljavo gensko predelane hrane (GMO) in epidemijo kroničnih bolezni, ki smo ji priča.

GMO_diseases_growth

Vir: Boughtmovie.net

Velika večina držav EU je sprejela zakonodajo o označevanju živil, ki uporabljajo GMO, ampak Slovenija pa še kar pušča vrata široko odprta korporacijam, kot je npr. Monsanto, da se nam prikradejo izza hrbta. Aktiviraj se!

Film Bought (“Kupljeni”) Jeffa Haysa in Bobbyja Sheehana se dotakne ravno te problematike in bi si ga moral ogledati prav vsak odgovoren starš.

Do 6. marca 2015, so vam avtorji omogočili brezplačen ogled tega filma, v zameno pa prosimo, da to delite med svojimi prijatelji!

Vaša Teta Pehta